maandag 25 juli 2016

Siembra Allround Formatie

De Allround Latin Show Band voor een onvergetelijk feest of evenement. 
Met een breed repertoire en een eigen sound is Siembra meer dan alleen een Latin band. 
Gaat het nu om Caribische muziek, Latin muziek, Surinaams/Antilliaanse muziek, of een allround mix van pop/disco/Nederlandstalig, de wensen van de klant staan centraal. 
Door deze veelzijdigheid van muzikale stijlen komt iedereen met Siembra aan zijn of haar trekken.Een Zuid Amerikaanse of Caribische band op uw evenement zorgt er voor dat het een onvergetelijk evenement wordt.
Siembra is zo'n Zuid Amerikaanse/Caribische band en is te boeken voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, privé feest, bruiloft, openbaar evenement enz.
Niet alleen op de dansvloer maar ook op het podium is het swingen geblazen.
Door de veelzijdigheid van muzikale stijlen zoals Salsa, Merengue, Zouk, Bachata, Surinaams maar ook Chutney speciaal voor de liefhebbers 
komt iedereen aan zijn of haar trekken.
Wilt u alvast genieten van onze muziek bezoek onze site. 
website: www.siembra.nl of naar Siembra facebookpagina.

 This is ‪#Siembra‬, the Latin orchestra from The Netherlands, with musicians from all over the world!
Genre Allround zoals: Merengue, Salsa, Bachata, Zouk, Kaseko, Bolero, Ballads, Dance Classics, Reggea, Chutney voor de liefhebbers, Nederlandstalige nummers enz....
Siembra‬ is een Caribische Latin band voor al uw Tropische feestwensen! De perfecte band op jullie feest. Boek eenvoudig online! www.siembra .nl
Perfect voor ieder feest. Altijd de beste prijs.


Bandsboeken.nl is het artiestenbureau voor uw bruiloft, bedrijfsfeest en ieder ander denkbaar evenement. Bandsboeken.nl is een initiatief van professionele muzikanten met het grote voordeel dat u altijd een deskundig advies krijgt om van uw feest een ware happening te maken. Kunt u de act niet vinden die u zoekt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!
http://www.bandsboeken.nl/


#siembra
http://www.bandsboeken.nl
Bandsboeken.nl is het artiestenbureau voor uw bruiloft, bedrijfsfeest en ieder ander denkbaar evenement. Bandsboeken.nl is een initiatief van professionele muzikanten met het grote voordeel dat u altijd een deskundig advies krijgt om van uw feest een ware happening te maken. Kunt u de act niet vinden die u zoekt? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!Siembra is gezellig, professioneel, maar ook flexibel! Het aanpassen van onze bezetting aan jouw wensen en budget is gewoon bespreekbaar. 
Wilt u alvast genieten van onze muziek bezoek onze site:www.siembra.nl of naar Siembra facebookpagina.
​​​http://youtu.be/_J7Dzi74UPk
https://youtu.be/cMLFq1XEhho
https://youtu.be/Sn2K4UTxtgo?list=PLtSXne2HiizzwDCpxpAKsU5eMKMCJTpWv
​​​​http://www.youtube.com/watch?v=Vo50qLd1Eqw&feature=share&list=PLtSXne2HiizzwDCpxpAKsU5eMKMCJTpWv&index=8
http://youtu.be/jVZfi3f8S3M

Geen opmerkingen:

Een reactie posten